Spread the love

Hej alla glada och nyfikna!

Tanken med den här bloggen är att lägga ut bilderna som inte passade till hemsidan Resor i Färg (.se). Det blir lite av vad vi pysslar med, inte i någon kronologisk ordning för då kan man inte klämma in något roligt som redan har hänt för något år sedan. Random blir det, det passar oss bäst eftersom vi inte är ute hela tiden. Det kommer att vara jag som skriver för det mesta så jag börjar med att presentera mig.

Jag heter Linda, gift med Lasse. Kommer från Luleå ursprungligen, flyttade till Stockholm för ca. 40 år sedan. Jobbat på restaurang majoriteten av mitt arbetsliv.

Lasse min man, kommer från Stockholm närmare bestämt Blåsutområdet och där bor vi idag. Han jobbar med musik i olika former som; artist, basist, låtskrivare och producent.

Vi har två söner, Sebbe våran gemensamma och William som är Lasses son.

Hoppas att ni som har hittat hit får en trevlig och glad stund och kanhända vara med på någon bild.

Vem/Vilka
Fotograf: Ann-Christin Selin
Vem/Vilka
Vem/Vilka