You are currently viewing En kväll i Nynäshamn.

En kväll i Nynäshamn.

Spread the love

En kväll i Nynäshamn, detta är från förra året

Det händer ungefär en till två gånger om året att Micke Löwenborg kallar på Quatro Amigos Lasse, Tove, Nane och Micke som gästartister till sitt band i Nynäshamn. Respektive till amigos är välkomna att följa med och det är vi glada för. I år är allting inställt på grund av Coronan vilket vi är ledsna för men det kommer en tid efter coronan också.

En kväll i Nynäshamn

Många har aldrig stannat i Nynäshamn utan gått ombord på Gotlandfärjan direkt. Att stanna till en stund i Nynäs småbåtshamn är jättetrevlig speciellt när Restaurang Freja har underhållning.

En kväll i Nynäshamn
En kväll i Nynäshamn

Om man ska gå på Freja och äta lite god mat och lyssna på musik så gäller det att inte gå fel. Det finns ibland en Freja till i hamnen men hon är en isbrytare så där finns det varken mat eller underhållning.

En kväll i Nynäshamn

Trevig ”gågränd” med butiksbodar som säljer lite av varje.

Annons

Mjukisbyxor, hoodtröja och t-shirt som på bilden. Björn Borg säljer underkläder som är deras kärnverksamhet men säljer även kläder, skor, väskor och glasögon. Gå in på hemsidan för mer information.

Här i småbåtshamnen finns allt man behöver, nya torra kläder,  en öl eller vin. Har inte varit där när det är turistsäsong men kan tro att det är fullt upp då.

En kväll i Nynäshamn
En kväll i Nynäshamn
Fubbe och Lasse

Soundcheck i solen. Väldigt somrigt är det, alla njuter och är glada.

En kväll i Nynäshamn

Nane snackar antingen minnen eller ljud.

Lasse, Micke, Gitte och Linda bakom kameran
Tove
En kväll i Nynäshamn
Micke
Fredrik
Fredrik

Tove och Fredrik kom så pass sent att det inte blev några bilder på  dom den här kvällen i Nynäshamn men blickar man tillbaka så fanns dom med från andra spelningar.

Nane
En kväll i Nynäshamn
Lasse

Annons

 Smartphoto har allt från fotopresenter, fotobböcker, fotoalmanackor, canvastavlor och vanliga bilder och förstoringar.           Mer information om rabatter och erbjudande finns på hemsidan.

 

Micke Löwenborg

Kapellmästaren som förser Nynäshamn med musik, alltid social och trevlig.

En kväll i Nynäshamn
En kväll i Nynäshamn
Gitte Littwold

Gitte fick frågan: Kan du vara med och köra på den här låten? Hon sa javisst klev upp och körade, dom är musikaliska i familjen Littwold.

Lite turistinformation från Nynäshamn här nere:

Tre personer kända för oss från Nynäshamn.

Janne Bark
Marita Törnqvist
Tove Lundell
Lindboms
Lindboms.se

Lämna ett svar